Doporučení Pro A Nejjednodušší, Snadné , Bez Stresu Smoothie

homepage

 

Smoothies se stávají takové Big Business its ' bezstarostný až k být oklamat z myslící aby potřebujete , aby se tato akce pronásledovala mimořádné recepty a také přidat všechny druh z ingredience, které jsou Magic. však z nějaký lid, mít opravdu Delicious, levné, zdravotně nezávadné smoothie práce s ingredience vy mít ve vašem obydlí, zdroj.

Vyberte si svůj Favorite zelenina

Značka konzumovat 50-75% zelenina . Nejčetnější vegetariáni práce pěkně v salát, salát , míchejte smažit, pečené nebo dušené. Tento mohl udělat to Easy do koupit Range z vegetariáni a catch co je vhodné do Put in vaše smoothie. Je možné použít Others Chcete-li získat svačinu, oběd nebo večeře . Zvažte možnost vytvoření žampiony nebo cokoli tebe do téže míry .

Vy Don 't chcete do go příliš tlustý na množství z čerstvé ovoce into smoothie od plody obsahují mnoho z Natural cukr zdarma. To opravdu je jeden z primární chyby, které lidé dělají. A mnoho hodně  dobrý obchod jsou všechny ' ovoce-založené ' místo of'vegetable-založené '. Mějte na paměti , 8 unce sklenice pomerančové šťávy obsahuje 22 Grams cukru ( to je pouze z pomeranče bez přidáno!). Proto a 20 unce ' smoothie ' velikost sklenice pomerančové šťávy by mohl obsahují 55 g cukry. Pokud váš GOAL je velmi nízká kalorií, zdravá nápoj, May chcete na přehodnotit recepty , které include obrovské množství z ovoce .

Je to horší pokud vám buy smoothie v některé Fast food místa a restaurace . A velký 40 unce smoothies tvoří mezi 80-170 g cukry (444-930 kalorií). Americký srdeční asociace doporučuje konzumovat ne delší než 20 gramů a 3 6 gramů z Sugar per den pro muži a ženy, respektive. Který znamená a 40 unce wellness Blend smoothie sady váš denní glukóza přidělení 4 8 krát.

jste pití smoothie jako post-cvičení považovat ? May chcete do věnovat a pár více hodin v tělocvičně jednoduše do Burn vše z Tyto extra smoothie kalorie. Kromě toho , každý z Tento cukr může vložit do Sugar horská dráha což znamená, budete Experience propad, problémy , hlady a cukr chutě později v den .

ořechy, semena , a probiotika CAN dát vaše smoothie a extra nutriční ráz. Range ořechů, jako je mandle, kešu a vlašské ořechy. Vyberte svůj Favorite semena: Chia, len , konopí, dýně semena, sezam, nebo slunečnice . Můžete mohou mix a Match všechny ořechy a semena jste v náladě pro denně.

šarže z lidé přidat Řečtina oves do smoothie pro protein a probiotika . Ještě další Choice je kefír (found v organické sekce All supermarkety) to is jednoduché pro některé People na konzumovat a zahrnuje a daleko více pestrý Blend of'good ' bakterie než mnoho jogurty.

Stačí přidat vodu

Je to typické pro lidi, aby zvýšit sója, mandlový nebo kokosový mléko na vaše smoothie. však vše, co skutečně potřebujete, je pouze jen a Tiny Vody. while the'milks ' poskytnout různé výživa výhody , ale také přidat Kalorií. Pokud zkontrolovat na nutriční štítek, budete pozorovat, že mnoho obsahuje méně než 1 g bílkovin. Nepoužívejte postupujte aktuální trend, hodnocení nutriční informace a složky na takové produkty a rozhodnout pro sami if Chcete na Přidat a'milk ' nebo voda .